Pràctiques al laboratori

Pràctiques al laboratori

Els alumnes de 2n de Batxillerat de la modalitat científica han estat treballant al laboratori al llarg de la setmana. La temàtica dels seus experiments ha estat la determinació de la corba de valoració d’un àcid fort amb una base forta.

La corba de valoració és la representació gràfica de la valoració del pH en el transcurs d’una volumetria en funció del volum afegit de la dissolució valorant. La corba de valoració ve determinat per les valoracions d’àcid-base, les quals són el procés mitjançant el qual es determina la concentració d’àcid o de base que conté una dissolució determinada, fent-la reaccionar amb una dissolució de base o d’àcid de concentració coneguda.

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *