Queralt Puigoriol: una exalumna solidària

Queralt Puigoriol: una exalumna solidària

Queralt Puigoriol exalumna del nostre centre del Cicle de Grau Superior d’Integració Social forma part d’una xarxa de dones que ajuden a famílies amenaçades pels taliabans a  sortir de l’Afganistan. La Queralt, resident a Avinyó i que actualment està estudiant Magisteri, juntament amb Imma Orquín, a València, i Mònica Rodríguez, a Gavà, contacta diàriament amb afganesos que continuen a Kabul o que ja han arribat al Pakistan i volen aconseguir un visat per viatjar a Espanya i sol·licitar la protecció internacional.

Segons explica la Queralt tot va començar quan van veure que des d’aquí, a més de 5.000 quilòmetres de distància, podien ser molt útils gràcies a internet. Els missatges d’ajuda a les xarxes socials de dones i d’homes atemorits van activar la resposta solidària.  En col·laboració amb oenagés  ajuden aquestes famílies amb els tràmits burocràtics necessaris per viatgar.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *