Cloenda Erasmus

Cloenda Erasmus

La setmana del 17 de febrer els alumnes de 2n d’ESO van fer un Erasmus virtual amb seu a Portugal.

Durant aquella setmana els alumnes van treballar les llegendes catalanes i en van preparar presentacions amb mitjans electrònics per tal de fer-les conèixer als seus companys de viatge grecs, turcs, italians o portuguesos.

Finalment, divendres, vam fer la presentació de totes les llegendes als nostres grups d’alumnes i en vam seleccionar una de cada classe per ensenyar.la als companys. Les llegendes triades van ser La torre de la minyona, del castell de Cardona i el Timbaler del Bruc.

Volem felicitar els nostres alumnes per la feina i implicació en el treball.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *