ODS

ODS

L’any 2015 l’Assemblea General de les Nacions Unides va aprovar l’Agenda 2030 de Desenvolupament Sostenible amb l’objectiu d’erradicar la pobresa, lluitar contra la desigualtat i la injustícia, i posar fre al canvi climàtic, entre altres. Aquesta agenda marcarà l’acció global pel desenvolupament fins a l’any 2030 i configura un full de ruta d’actuació connectat entre si per a assolir un objectiu comú: el desenvolupament mundial sostenible.

Des de l’escola, amb la voluntat d’esdevenir Escola Verda anem treballant aquests objectius, tant amb alumnes com amb professors i famílies. És per això que aquesta vegada hem creat aplicacions amb les plaques programables Micro.bit dins el programa d’innovació STEAMcat.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *