Taller de resolució de conflictes

Taller de resolució de conflictes

Els alumnes de 1r d’ESO han participat en un taller per aprendre a gestionar els conflictes, tant a l’aula com en les relacions personals.

S’han donat a conèixer els conceptes de  conflicte, mediació i negociació i s’han diferenciat els tipus de conflicte i les respostes que els podem donar d’una forma dinàmica. Una bona forma de resoldre els conflictes és ajudant els nostres alumnes amb eines i estratègies per crear autoconfiança a l’hora de manejar els conflictes i enfortir les relacions socials.

Un altre dels pilars que s’ha treballat de forma contundent és el fet de fomentar la mediació entre les parts implicades mitjançant la comunicació i col·laboració de les parts per tal de prevenir i evitar les conseqüències negatives del conflicte.  Els alumnes han treballat els aspectes necessaris per assolir estratègies de resolució de conflictes mitjançant jocs i recursos adaptats a les seves necessitats i característiques.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *