Dia internacional de l’educació

Dia internacional de l’educació

L’eduació és un dret humà, un bé públic i una responsabilitat compartida. L’Assemblea General de les Nacions Unides va proclamar el 24 de gener com al Dia Internacional de l’Educació. La seva voluntat és una educació de qualitat, inclusiva i equitativa per a tots, amb oportunitats d’aprenentatge al llarg de la vida per tal que els països arribin a assolir la igualtat de gènere, trencar el cicle de la pobresa i millorar la qualitat humana.

El lema d’enguany era “Canviar el rumb de les coses per tal de transformar l’eduació”. L’objectiu és reequilibrar de forma urgent la forma amb què ens relacionem entre nosaltres, amb la natura i amb la tecnologia, que de la mateixa manera que generen grans oportunitats, també plantegen molts problemes d’equitat, inclusió i participació democràtica.

Des de l’EDN hem treballat tots aquests objectius a la franja del Bon Dia d’ESO , per tal que els nostres alumnes reflexionin sobre la importància de l’educació.

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *