Taller Apilo

Taller Apilo

Els alumnes de 1r d’ESO estan immersos en el taller APILO, un taller que vol promoure el reciclatge. Missió Apilo és un exercici que anem fent anualment a l’EDN i que vol recollir la  normativa europea i estatal que diu  que a partir de l’any 2015 s’han de recollir un 45% de les piles i acumuladors portàtils que surten al mercat. Actualment a Catalunya només es recull el 34%. Per tant, per complir amb la normativa hem d’incrementar la recollida selectiva de piles de forma significativa.

Aquest és l’objectiu de Missió Apilo, per la qual els nostres alumnes us demanaran les piles que heu de reciclar. Aquestes piles les portaran a l’escola i segons el pes que n’obtinguin, tindran uns premis o uns altres. Per motivar-los i fomentar el reciclatge han vingut a fer un taller en el qual amb llimones, monedes de 5 cèntims, cargols i claus, han generat electricitat i han fet encendre un llum led.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *