Aprenem relaxació

Aprenem relaxació

Les alumnes del CFGS d’Educació Infantil van disfrutar d’una sessió de ioga, impartida per la mare d’una companya, l’Alba Roda.

El ioga és un conjunt de pràctiques que ens ajuden  a créixer i evolucionar com a persones. El ioga busca l’equilibri entre cos-ment i emocions i a través del ioga en els infants volem practicar diferents postures, respiracions, meditacions o mantres que ajudin els infants tant a nivell físic com mental o emocional.  Per als infants és una pràctica que integra la consciència corporal; connecta els dos hemisferis cerebrals;  millora l’aprenentatge; augmenta el nivell d’atenció i concentració; desenvolupa la memòria; augmenta la competència emocional; disminueix l’agressivitat; desenvolupa l’autoestima i l’autoconeixement i millora els hàbits posturals.

Mostrar a les futures professionals de l’educació diferents tècniques d’estar a l’aula, ajuda a convertir-les en bones educadores.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *