Acreditació Erasmus+ 2022-2027

Acreditació Erasmus+ 2022-2027

Els idiomes sempre han estat un dels pilars de la nostra escola. Mica en mica hem anat aprofundint en coneixements i maneres de treballar-los. Enguany l‘EDN ha aconseguit una fita important. Es tracta de l’acreditació per participar en els programes Erasmus+ i eTwinning durant els anys 2022-2027.
La gestió d’aquests programes europeus comporta molta paperassa i hores de gestió. Amb aquesta acreditació per 5 anys, aconseguim que cada vegada que l’escola vulgui engegar un programa d’intercanvi amb altres escoles; una gestió de bones pràctiques; una mobilitat amb professors o alumnes a l’estranger per formar-se, ho tindrà molt més senzill. Només 500 escoles de tot Espanya han aconseguit aquesta acreditació i des d’aquí volem felicitar al Col·legi Sant Josep de Navàs, que ha rebut la mateixa distinció.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *