Ens visita Àngel Burgas

Ens visita Àngel Burgas

Aquesta setmana vam tenir la visita de l’Àngel Burgas, l’autor del llibre Noel et busca, El club de la cistellaque han llegit respectivament els alumnes de 2n i 1r d’ESO.

Que un autor et visiti és un luxe per a tots. Conèixer per què els protagonistes es diuen com es diuen o descobrir que Noel et busca es basa en els fets dels nens assassins de Liverpool de l’any 1993. Burgas els va explicar el seu mètode d’escriure, diu que sempre té dues novel·les començades alhora o que treu els seus temes de diaris, revistes i telenotícies.

La seva xerrada va impactar els alumnes per tot el tema dels assassins infantils o com reinserir-los a la societat. A part, els va parlar de nombroses referències, tant literàries com cinematogràfiques, que han servit per crear l’interès dels nostres lectors.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *