Noves Oportunitats

Noves Oportunitats

Els alumnes que participen en el programa “Noves Oportunitats” de la Fundació Ampans han fet una pràctica d’orientació de motors tèrmics on han calculat i amidat la càmera de combustió del motor.  Es tracta d’una pràctica dins el curs de Manteniment de motocicletes.

Noves Oportunitats és un programa adreçat als joves de 16 a 24 anys que han abandonat la seva formació acadèmica de forma prematura i no compten amb cap certificació acadèmica ni professional.  Aquest programa forma part del Servei d’Ocuapció de Catalunya i està finançat pel Fons Social Europeu dins del pla de Garantia Juvenil. L’EDN intervé en aquesta formació amb una actuació integrada d’orientació, formació i acompanyament.

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *