Ha mort el Josep M. Vila

Ha mort el Josep M. Vila

Lamentem comunicar la mort del nostre company, Josep Maria Vila.

El Josep era actualment un dels professors més antics de l’escola. Durant  9 anys va deixar la tasca lectiva i va treballar en una altra feina que l’apassionava, membre del sindicat USOC del professorat i el curs 2020-2021 va tornar al nostre centre a realitzar de nou les tasques de professor. Enguany va començar curs, però va haver d’agafar la baixa per malaltia.

Costa acceptar quan un company se’n va. La vida i la mort massa sovint es donen la mà i ens prenen professors, companys i amics. El Josep M. quedarà en el record de molts alumnes de la Formació Professional de fa molts anys, i de l’ESO i el Batxillerat després. Era un apassionat historiador que gaudia i feia més amenes les classes d’aquesta matèria, però que també havia ensenyat català o havia estat tutor en els primers anys.

Des d’allà on siguis, vetlla per nosaltres i ajuda’ns en aquest conflicte a Ucraïna, que tan bé ens hauries explicat.

Un petó des de la teva escola.

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *