1a Conferència Nacional de Centres eTwinning d’Espanya

1a Conferència Nacional de Centres eTwinning d’Espanya

La setmana passada l’EDN va ser present a  a Madrid en  la 1a Conferència Nacional de Centres eTwinning  per posar en comú experiències i intercanviar propostes innovadores. El treball en equip, la cooperació o el lideratge són termes que es van posar a l’abast dels asssitents amb taules rodones i conferències, amb experiències innovadores o ja consolidades de països com Eslovènia o Portugal, a part de totes les aportacions de centres espanyols.
Pràcticament les direccions de tots els  240 centres de tot Espanya amb segell de qualitat i innovació eTwinning van ser present en les jornades. Des de Navàs hi vam ser presents les dues escoles amb els segells de qualitat europeus, l’EDN i el Col·legi Sant Josep, i ens va acompanyar la titular dels dos centres, la Fina Vendrell, com a tallerista de les jornades.
Són jornades que van servir per establir futures connexions i intercanvis internacionals amb les escoles europees que participen tant d’aquests projectes com de l’Erasmus+, un altre dels pilars de la nostra escola.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *