Certamen de lectura en veu alta

Certamen de lectura en veu alta

El Certamen de Lectura en Veu Alta és una iniciativa del Grup Enciclopèdia  Catalana per fomentar els hàbits lectors entre els joves. Es tracta d’un concurs on l’EDN ha participat en dues mobilitats: lectura individual a 1r i 2n d’ESO, anomenada Corsaris i on llegien el fragment que els tocava del llibre L’evolució de la Calpurnia Tate, de la Jackeline Kelly i a la Tropa de Corsaris, de 3r i 4t d’ESO, una lectura conjunta del llibre Tots estimem l’Emma, de l’Àngel Burgas.

Ahir es va dur a terme la semifinal, de la fase provincial, a Santpedor. Els nostres alumnes prèviament havien passat una fase de selecció al centre i els alumnes preseleccionats havien preparat les lectures amb les professores de llengua.
Aquest any no hem passat a la final, però el treball dels nostres alumnes va estar excepcional. Per a nosaltres, feina feta i felicitats per fer-la tan bé.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *