Xerrades a ESO

Xerrades a ESO

Aquesta setmana hem fet diverses xerrades formatives amb els Mossos d’Esquadra. En diversos torns, els alumnes de 1r, 2n i 3r d’ESO han fet xerrades per conèixer temes com el ciberbullying, el sexting o el món de les drogues.

Els Mossos d’Esquadra han informat els alumnes de possibles riscos en un i altre sentit i els han avisat de ser molt curosos amb tot allò que es penja a les xarxes o amb la publicitat que rebem. Com a consells de seguretat informàtica els van recomanar fer una tarja moneder per a les compres a internet o no connectar-se a les xarxes públiques d’hotels o aeroports si no és per a un ús lúdic, és a dir, que no entrem a l’aplicatiu del banc amb aquesta xarxa, per exemple.

Quant al tema drogues, els mosssos els van avisar dels perills que comporta el consum de substàncies nocives i els delictes que pot constituir el seu consum o venda.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *