El meu germà Pol

El meu germà Pol

Els alumnes de 2n d’ESO han llegit aquest llibre de la Isabel-Clara Simó, que vol ser una reflexió sobre la convivència entre les persones amb síndrome de down i la resta de la societat. Els alumnes han treballat el llibre a través de presentacions i treballs on es valorava fer un QR o bé identificar tots els temes i personatges del llibre.

Si el llibre era treballat per parelles, hi havia la possibilitat de fer un tràiler per conèixer de què anava el llibre i que els espectadors tinguessin ganes de llegir-lo. A continuació us deixem un dels treballs elaborats segons aquest àmbit, fet per l’Elsa Manzano i la Carlota Massana per veure si us anima a fer-ne una bona lectura.

https://youtu.be/tgU1UYP0jgE

També us deixem l’enllaç del treball per si el voleu veure:

20220322_163530_El_meu_germa_Pol_treball

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *