l’EDN a la fira UpBerguedà

l’EDN a la fira UpBerguedà

Aquesta és la 1a edició d’aquest festival, que neix amb la voluntat d’esdevenir un punt d’intercanvi entre el món docent i les empreses per tal que els uns puguin beure dels altres.

És una iniciativa de  l’Agència de Desenvolupament del Berguedà i el Consell Comarcal del Berguedà per promoure la innovació i l’emprenedoria entre els alumnes d’educació  secundària i FP i els seus professors. El festival es planteja a partir de diferents actes en què els estudiants posaran a prova el seu talent per aprendre d’una manera proactiva i estimulant.

L’EDN hi serà present amb dues modalitats. Per una banda, el divendres alguns alumnes de 4t d’ESO i el Marc Sibila com a professor de tecnologia donaran a conèixer unes cistelles de bàsquet on han creat tot un sistema electrònic per als tirs i el recompte de punts. Per l’altra, en un estand a la Fira de l’Estudiant i l’orientació acadèmica per donar a conèixer la nostra oferta formativa.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *