La veïna, llibre de lectura

La veïna, llibre de lectura

Els alumnes de l’optativa de llengua de 3r d’ESO han estat treballant aquest llibre per tal de conèixer més tant de l’autora com de la lectura. La seva manera d’acostar-se al llibre va ser un treball de síntesi que va consisitir en l’elaboració d’un pòster que promocionés la lectura a partir del que ells havien entès.

Els alumnes han après a dissenyar un pòster i a saber identificar objectes i elements importants que sortien al llibre i que tenien una simbologia, és a dir, a no quedar-se amb el significat literal dels conceptes. També han après a interpretar el contingut de la novel·la, la importància de crear un bon títol i fixar-se en els detalls que ajuden a conèixer millor els personatges.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *