Festa de Sant Jordi

Festa de Sant Jordi

A l’EDN divendres va ser Sant Jordi. Sí, ens vam avançar un dia per combinar horaris, però el resultat va ser magnífic.

És un dia per a disfrutar amb els alumnes, i ho vam fer de debò.

Vam començar amb el ball de bastons dels alumnes de 1r i 2n d’ESO per carrers i places de Navàs, per continuar amb una bona xocolatada i coca. Tot seguit, 21 grups van participar en una gimcana de proves de totes les matèries, on els fèiem fer curses de sacs, jugar al Paraulògic o al Passaparaula, fer reptes matemàtics, científics… finalment els guanyadors van ser un grup de 3r d’ESO.

Llavors va venir la part més “Màgica” on es van donar els premis als guanyadors de 1r cicle: Biel Gabarrós en prosa; Maria Ribera en poesia i Laia Molina en dibuix i de 2n cicle: Berta Trulls en prosa; Marina Mora en poesia i Jenay Hernández en dibuix, i l’actuació de dos “mags”, el nostre Arnau Pujols de 4t d’ESO i el Sergi Belmonte com a convidat especial i que ens va deixar a tots amb un pam de nas…

Moltes felicitats a tots i totes pels bons moments compartits.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *