Preinscripcions

Preinscripcions

Recordeu que les preinscripcions per a Cicles Formatius de Grau Mitjà, per a alumnes provinents de 4t d’ESO en el curs 21-22 i per a qualsevol alumne a Batxillerat són aquests dies, concretament del 20 al 26 d’abril del 2022.

Enguany, el Departament d’Educació ha ofert dos torns diferenciats en les preinscripcions de Cicles Formatius de Grau Mitjà per tal que els alumnes de 4t no quedin sense plaça.

A l’EDN enguany iniciem un nou curs, el Tècnic en Emergències Sanitàries, un curs que forma tècnics per acompanyar ambulàncies o estar en centres de control d’emergències, i a part oferim el Cures Auxiliars d’Infermeria i el de Manteniment Electromecànic.

Recorda les dates de preinscripció i no et quedis fora!

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *