Xerrada: Posem-nos a la pell dels TEA

Xerrada: Posem-nos a la pell dels TEA

Els alumnes del Cicle Mitjà de Cures Auxiliars d’Infermeria i els alumnes del Cicle Superior d’Educació Infantil i d’Integració Social han assistit a la xerrada, a càrrec de la Rosa Serrano, titulada POSEM-NOS A LA PELL DELS TEA.

La Rosa Serrano és membre del Centre de Recursos en Trastorn de l’Espectre Autista de la Catalunya Central i en la seva xerrada va explicar  en què consisteix aquest trastorn: quines característiques té, com actuen les persones amb aquest trastorn i en definitiva, normalitzar tant com es pugui, les persones que viuen amb TEA.Aquesta xerrada s’inclou en el marc de l’associació i té la funció de fer un assessorament psicoeducatiu als centres. Conèixer l’experiència de professionals i familiars de persones amb TEA ajuda enormement a entendre i aprendre com relacionar-nos amb elles.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *