Coneixem el Patrimoni Artístic de Manresa

Coneixem el Patrimoni Artístic de Manresa

Dins el projecte MurArt els alumnes de 2n d’ESO van visitar dos importants edificis de Manresa.

En primer lloc vam anar a visitar la cova de Sant Ignasi de Loyola, que en motiu dels 500 anys de l’arribada del sant a Manresa, han guarnit les parets de l’església amb uns mosaics del jesuïta Marko Rupnik. En els mosaics es representa des de l’Antic Testament fins als Exercicis Espirituals que va escriure el sant.

Seguidament vam anar a visitar l’església de la Seu i vam conèixer, gràcies als arquitectes encarregats de restaurar-la, com es treballen i restauren els vitralls, de quina arquitectura estem parlant, qui era el canonge del qual vam veure el sarcòfag, la cripta, etc.

Tot aquest material servirà per treballar després el projecte d’Art.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *