Bon dia: satèl·lits

Bon dia: satèl·lits

Aquesta setmana la temàtica del Bon dia als cursos de l’ESO han estat els satèl·lits. Al llarg de la setmana han tractat diferents aspectes d’aquesta temàtica, qui va enviar el primer satèl·lit a l’espai, que passa amb els residus a l’espai… Però l’activitat més creativa de la setmana ha estat la construcció d’un nanosatèl·lit.

Els alumnes van utilitzar fulls de sis colors diferents i  tisores. Els fulls els van convertir en quadrats i els van encaixar utilitzar tècniques d’origami.  La mida del quadrat que van fabricar, és la mida que tenen els nanosatèl·lits aproximadament.

Aquí teniu una mostra dels nanosatèl·lits  que van realitzar

 

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *