Bon dia: recta final

Bon dia: recta final

Aquesta setmana la temàtica del Bon dia als cursos de l’ESO han estat la recta final de curs.  Al llarg de la setmana han realitzat diferents activitats. Van començar parlant dels possibles factors d’estrès a finals de urs, com han canviat al llarg d’aquests 9 mesos, en aquesta activitat havien de reproduir la foto de grup que van fer a i inici de curs. També han fet “Quines sensacions us han deixat aquest curs” a través dels cinc sentits. Cada alumnes va apuntar les seves sensacions en bafarades que van posar en comú. Han parlat del futur més proper, l’estiu. I per acabar han fet un recull de paraules que defineixin aquest curs o que sigui una cosa significativa com a record del curs. 

Ha estat una setmana ben entretinguda, aquí us deixem una mostra.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *