Ja tenim mural

Ja tenim mural

Els alumnes de 2n d’ESO han tancat el seu treball de MedievArt amb un mural participatiu amb l’artista Quim Moya.

El treball va consistir en una aproximació al món de l’art a través de la visió de l’artista. Quim Moya els va explicar des de les pintures rupestres d’Altamira fins a l’art urbà de Bansky. Després els alumnes van anar a l’aula per treballar un animal o una flor o arbre amb el qual se sentien identificats. Primer va semblar un treball impossible, però després tot va anar rodat.

Ossos mandrosos, Koales, camaleons, dofins o gossos i gats van omplir de vida uns murals per als més mandrosos, afectuosos, dispersos o nedadors… pipiripips (roselles o badabadocs), flors japoneses o un desmai van acompanyar una flor de lleó que en bufar omplia de moviment tot el mural.

Van ser dues tardes i un matí de companyonia i feina per a uns resultats espectaculars. Us convidem a venir-los a veure.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *