Crèdit de síntesi 2n ESO

Crèdit de síntesi 2n ESO

Els alumnes de 2n d’ESO han treballat aquesta setmana tot el tema del reciclatge de la brossa que generem. Ha estat una setmana en la qual els semblava que ja ho tenien tot clar i ho sabien tot, però que ha servit per entendre conceptes com el pagament per generació, la diferència entre un abocador i una planta de reciclatge, per què és bo reparar els electrodomèstics, com es desmantella una nevera per tal que no sigui contaminant, quantes tones de residus genera cada municipi o els avantatges i inconvenients del fet que un poble faci el Porta o Porta o el Separa, Obre i Tanca i els pobles veïns no ho facin.

Amb aquest crèdit també hem descobert per què el coltan és un material tan car a l’hora de fabricar mòbils i quins inconvenients té la seva extracció i reciclatge; hem format part d’una xerrada per reciclar i conscienciar sobre el fet d’anar comprant mòbils o hem fet bioplàstic.

Esperem que el crèdit els hagi estat útil i que d’ara endavant, no dubtin a l’hora de fer una bona tria tant a l’hora de comprar els productes com a l’hora de reciclar-los.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *