Proves d’Accés a la Universitat

Proves d’Accés a la Universitat

Aquesta setmana els alumnes de 2n de Batxillerat i els alumnes de Cicles que només han fet la part específica han tingut les famoses PAU que marcaran la seva nota per entrar a la carrera que volen fer.

Dimarts començaven les proves amb castellà i anglès per a tots, i algunes assignatures de modalitat. Dimecres continuaven amb català a la fase obligatòria i dijous història. Les últimes hores del matí i la tarda es reservaven per a més assignatures de modalitat.

Cal dir que enguany la calor ha marcat les proves i hem tingut alguns problemes de marejos a l’aula, cosa de la qual ens queixarem perquè hi havia alumnes amb aire condicionat a l’aula i altres no. No ens sembla just que tothom no tingui els mateixos recursos. Malgrat tot, la sensació és bona i ara només ens falta esperar al dimecres dia 29, Sant Pere.

Esperem que els resultats siguin els pretesos i que tot el nostre alumnat pugui entrar a la carrera que ha posat en primera opció. Molta sort!!

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *