Retotech

Retotech

Retotech és un concurs tecnològic, promogut per la Fundació Endesa on els alumnes de 3r i 4t d’ESO, en el nostre cas, 4t, participen en la creació d’un repte emprenedor per a fer un projecte educatiu innovador i on es posin en joc el treball en equip i el coneixement bàsic en Tecnologia.

Aquest repte es divideix en 3 etapes: La formació en innovacions educatives que rep el professorat; el treball a l’aula amb els reptes plantejats i finalment la preparació i exposició del producte final en un festival, en el nostre cas a Barcelona.

Nosaltres hi hem participat amb 4t d’ESO amb un projecte per a unes cistelles de bàsquet de les quals un deixem la foto.

 

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *