Art Amic

Art Amic

Art Amic és una proposta educativa del Centre de Recursos que cada any proposa un tema d’art als instituts del Bages i el Moianes que s’hi vulguin apuntar. A l’EDN fa anys que hi participem amb els alumnes d’ESO i enguany, en la seva vuitena edició s’ha volgut conèixer l’obra del Joseph Beuys i la seva relació amb la figura de Sant Ignasi de Loiola.

A la nostra escola hi hem participat amb el projecte “Un món millor és possible”. És una reflexió sobre el munt d’informació que ens col·lapsa i que costa de pair, de manera que ens mostrem insensibles i apàtics davant els problemes de la societat i del medi ambient. Cal parar i reflexionar sobre nosaltres mateixos, la nostra actitud, els altres…

Amb el seu treball els alumnes volen denunciar diferents problemes de la societat acutal, que de vegades passen desapercebuts.

 

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *