5 pometes té el pomer

5 pometes té el pomer

Un dels projectes de 1r d’ESO és el que anomenem “5 pometes té el pomer”. Aquest projecte vol treballar la poma tant des del punt de vista dels seus nutrients, com dels seus usos culinaris. Per altra banda, analitza la importància de la poma en el món de l’art, amb obres de Rubens o Magritte, o en la història de les religions, com la poma de l’arbre prohibit d’Adam i Eva. A part, analitzem la poma en la mitologia a través de la poma de la discòrdia que causarà la guerra de Troia o la poma publicitària i l’origen de la marca Apple.

Mica en mica us anirem mostrant exemples de la feina que fem. Aquesta setmana la feina a consistit a buscar diferents objectes que tinguéssim a casa i que tinguessin forma de poma. Ens han sorprès post-its, talladors de pomes, utensilis desestressants…

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *