La torre d’espaguettis

La torre d’espaguettis

Per començar el projecte de Tecnologia els alumnes de 2n d’ESO han fet una dinàmica per conèixer els rols d’equip dins el grup. Aquesta dinàmica és una activitat grupal en què es té en compte la formació d’equips i la resolució conjunta de diversos problemes. Si els alumnes no col·laboren entre ells, l’objectiu que se’ls ha proposat no es compleix.

La tasca consisteix a crear la torre més alta d’espaguettis en un temps marcat. La torre s’ha d’aguantar sola i sense cap tipus d’ajuda. A partir d’espaguettis, cinta adhesiva, un metro i tisores cal construir la torre tenint en compte que esl espaguettis i la cinta adhesiva es poden trencar i allò que es mesurarà és des de la base de la torre a la part superior.

Per al professorat és la manera de veure com els alumnes treballen en grup; quins rols desenvolupen cadascú; quines habilitats tenen; qui són els líders…

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *