Eslovènia

Eslovènia

Els alumnes de 2n d’ESO, acompanyats de les tutores, l’Emma i la Mercè, estan de sortida a Eslovènia, on es trobaran amb els altres partners de Romania.

Els nostres alumnes han pogut conèixer l’educació del país i han conegut el seu entorn: una granja, un apicultor i finalment han berenat a casa d’un herbolari. També han visitat la capital, Ljubljana i  Jakec, un lloc preciós al mig de la natura. Els alumnes estan ara de colònies i per tant toca buscar fustes per fer un foc a terra; fer una manualitat amb coses que han trobat a la naturalesa i jugar una mica a futbol i a la corda.  Finalment han fet uns tallers d’edificis sostenibles i per acabar el dia han fet una foguera i hi han cuinat unes patates al ritme de la Macarena, Despacito i altres èxits… tota una setmana d’expericències que més endavant us anirem completant!

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *