Talentum XXI

Talentum XXI

El passat 19 d’octubre un parell de professors de cicles fomartius de l’EDN va assistir a la jornada que va organitzar la Fundació Impulsa Talentum XXI a Manresa, concretament a l’Oller del Mas, per debatre un tema important i clau per garantir un creixement econòmic i social, la FORMACIÓ.

La fundació Talentum XXI, neix com un node de reconeixement i divulgació del talent a Catalunya, posant a l’abast d’empreses, startups i particulars totes les eines de que disposa per a impulsar-ne el seu creixement.

Entre les diferents ponències que vam poder gaudir volem destacar la de Raimond Franch i Georgina Comas, director i Cofounder, respectivament. Van exposar el seu model d’escola creada dins la seva pròpia empresa, TMCOMAS, empresa ubicada a Blanes i dedicada al servei integral de reparació i fabricació. El seu centre formatiu, s’anomena COMASTECH.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *