Treball en equip

Treball en equip

El treball en equip és bàsic en la nostra societat. Tots depenem de les relacions amb els companys, amics, etc. per dur a terme un munt d’activitats i moltes vegades cal fomentar aquesta habilitat amb activitats que ajudin a fomentar-la.

Als “Bons dies” de la setmana hem treballat aquest treball fent piràmides humanes en què els nostres alumnes han hagut d’empatitzar i saber compartir esforços i habilitats guanyant en confiança; establint objectius comuns; promovent el sentiment de pertinença i la comunicació; estant disposats a canviar les seves opinions inicials o involucrant totes les persones del grup en la presa de decisions.

A partir d’aquí, si han aconseguit fer la piràmide els alumnes han reconegut l’èxit grupal i no només individual. Els alumnes han treballat en grups heterogenis que han generat noves sinèrgies entre ells.

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *