Xerrada UVIC

Xerrada UVIC

Els alumnes de 1r i 2n de Batxillerat, dins de l’àmbit de tutoria,  van assistir a una xerrada realitzada per una professora i alumna de la Universitat de Vic. Aquesta xerrada és una de les moltes activitats que fem al llarg del curs pel que fa a l’orientació dels nostres alumnes, tant a nivell universitari com de cicles formatius.

Al llarg de la xerrada els expliquen els diferents graus que ofereix aquesta universitat i altres serveis com la residencia dels alumnes, beques, practiques, etc. A més a més tenen el punt de vista i l’experiència de primera mà d’una alumna d’aquesta universitat. Aquest any ha estat molt especial ja que l’alumna era l’Alba Alguacil una exalumna nostra de batxillerat.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *