Escola Verda

Escola Verda

Dissabte, dia 26 de novembre, l’EDN  va assistir a la XIX trobada d’Escoles Verdes de Cataalunya al Cosmocaixa de Barcelona.

La nostra escola va rebre el distintiu que ens acredita com a escola verda i que reconeix el nostre compromís com una escola que vol treballar a  fer del món un lloc més sostenible. Com a centre estem molt contents d’aquest reconeixement que serveix per reflectir una mica més  de tota la feina que fem per conscienciar els alumnes, les famílies i el centre de la importància de reciclar i cuidar del nostre planeta.

Les Escoles Verdes són centres educatius compromesos amb la sostenibilitat que treballen per fomentar una educació ecosocial que transformi el centre educatiu i el seu entorn, tot treballant en xarxa amb altres entitats del territori.

Actualment, hi ha més de 800 centres que formen part de la Xarxa d’Escoles Verdes i per donar resposta i suport a aquests centres, va néixer l’any 1998 el Programa Escoles Verdes, un instrument del Departament d’Educació i del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural amb 3 grans objectius:

  • Ajudar els centres a incorporar els valors de l’educació per a la sostenibilitat en tots els àmbits de la vida del centre (currículum, gestió, relacions amb l’entorn, etc.).
  • Promoure la participació i la implicació activa de la comunitat educativa en la millora del seu entorn.
  • Afavorir l’intercanvi entre els centres que comparteixen uns mateixos objectius.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *