Manifest 25 N

Manifest 25 N

El 25 de novembre és el dia assenyalat al calendari per fixar-nos, una mica més, en la violència cap a les dones. Aquest dia s’ha triat com a símbol de lluita i conscienciació de la societat. És per això que arreu del país s’han organitzat diversos actes per sensibilitatzar la població des d’aquest tema.

A l’EDN vam organitzar actes de reconeixement a Cicles Formatius, amb la lectura institucional del manifest; l’activitat “Donem veu a les víctimes” amb la lectura de relats en 1a persona; el visionat del documental “Mai més víctima”, del programa Sense Ficció i finalment un intercanvi d’impressions entre els alumnes.

Amb els alumnes de 3r i 4t d’ESO vam acudir a l’acte oficial que organitzava l’Ajuntament de Navàs amb la lectura del manifest i un acte de conscienciació. Xerrar, escoltar i viure l’experiència han de servir per fer uns millors ciutadans del futur.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *