Nou curs fde formació electromecànica a l’EDN

Nou curs fde formació electromecànica a l’EDN

L’ACEB, l’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà, ha decidit triar la nostra escola per fer un curs destinat a cobrir les mancances laborals en el teixit empresarial de la comarca. El programa està format per 13 empreses sòcies de l’ACEB que s’han acollit al programa de formació electromecànica.  Aquest curs és per a joves de 16 a 29 anys, que conjuntament amb la formació a l’EDN reben un contracte d’aprenentatge a l’empresa. Es tracta per tant de la Formació Professional Dual, de disseny totalment actual i adaptada a les necessitats del territori.

L’ACEB és l’única entitat promotora del Berguedà que ofereix aquesta línia formativa que busca ajudar a entrar al mercat laboral a persones en situació d’atur sense qualificació o nivell formatiu baix. Així, l’agrupació d’empresaris pretén millorar l’ocupabilitat d’aquestes persones mitjançant la formació dual, un certificat de professionalitat i un contracte de formació en alternança durant un any.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *