Experimentem

Experimentem

 

Les begudes refrescants són preparats d’aigua carbonatada -o no-, als quals s’afegeixen ingredients com el sucre, les aromes o sucs de fruita. El seu consum ha experimentat un notable creixement en les últimes dècades i, amb això, també la seva composició, que després de grans avenços en el sector permet que avui dia la varietat de begudes sigui àmplia. En l’actualitat, en els països desenvolupats, aquests refrescs es consumeixen en substitució de l’aigua per calmar la set, la qual cosa suposa una despesa superior, ja que el cost de fabricació d’aquestes begudes és molt major que el del procés de potablización de l’aigua corrent.

Un atractiu afegit d’aquestes begudes són els colorants, i això és el que han estudiat els alumnes de 3r d’ESO des de l’optativa de ciències al laboratori.

Share this post

Comment (1)

  • Anna Reply

    Que interessant!

    20 Desembre, 2022 at 9:14 am

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *