La Manresa més educativa

La Manresa més educativa

Els alumnes d’Educació Infantil van fer una sortida cultural a Manresa per conèixer entitats i espais que tenim ben aprop, però que de vegades no coneixem. Aquest és el cas de la Ludoteca Ludugurus i del projecte “Temps per viure” de la  Creu Roja.

La Ludoteca ludugurus és un projecte de lleure que vol garantir el dret al joc dels infants de Manresa, i per això un dia a la setmana ofereix un espai familiar de joc.
“Temps per viure” és un projecte de l’Ajuntament de Manresa per oferir un espai i temps de conciliació familiar per a families desafavorides o amb poca connexió. Aquest projecte fa un mes que s’ha iniciat i els resultats són molt positius.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *