Treballem les addiccions

Treballem les addiccions

Els alumnes de 4t d’ESO van fer un taller per saber tot el que amaga el món de les drogues. La manera que van acostar-se al taller va ser a través de preguntes anònimes que la persona encarregada del taller responia.

Els objectius d’aquests tipus de taller són desmuntar els estereotips i falses atribucions respecte a les drogues i les drogodependències; Afavorir la implicació positiva en la pròpia salut; Potenciar i reforçar l’abstinència en el consum. De la mateixa manera, i igual d’important, doten al no consumidor d’habilitats socials per a l’abstinència i afavoreixen la reflexió crítica i els riscos associats al voltant del consum de substàncies com el tabac, l’alcohol i el cànnabis.

 

 

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *