Dr. Jekyll and Mr. Hyde

Dr. Jekyll and Mr. Hyde

Els alumnes d’ESO van disfrutar, divendres passat, d’una adaptació de la clàssica obra de Robert Louis Stevenson.

L’adaptació, feta per la companyia Jumping Ducks, recrea la història del canvi de personalitat del Dr. Jekyll. La Lucy, una jove i intrèpida investigadora, rep un missatge urgent del seu amic d’infantesa perquè l’ajudi. Al brillant estudiant de medicina Jekyll li passen coses molt estranyes: es desperta a llocs on no recorda com hi ha arribat, sent veus que el criden i de dia es troba molt fatigat… Descobrirà la Lucy què li passa 
al seu bon amic? Hi té alguna cosa a veure la mare de Jekyll, una científica mundialment famosa i una mica esbojarrada?

L’actuació, dinàmica i amb força números musicals (amb cançons plenes de misteri i personatges extravagants), va ser un bon incentiu de l’assignatura d’anglès, ja que va fer-se molt entenedora i tots els alumnes van seguir amb molta atenció el que passava dalt de l’escenari.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *