Escola Verda

Escola Verda

El passat 26 de gener, aprofitant que era el dia mundial de l’educació ambiental, el nostre centre va celebrar una acte. Els alumnes van ser convocats al patí on se’ls va comunicar  oficialment que el centre forma part de la Xarxa d’Escoles per a la Sostenibilitat de Catalunya (XESC),  és a dir, que som Escola  Verda.

Formant part de la XESC, donem visibilitat a tot el treball i a totes les accions que des de l’escola  portem a terme des de molts àmbits. Com per exemple a nivell curricular a totes les matèries, l’adequació d’espais i infraestructures, creació del VERDteam, o a través del programa +Erasmus convidar experts en la matèria.

Però aquest camí continua, perquè com a centre volem mantenir aquest distintiu i seguir treballant a favor del medi ambient i la sostenibilitat.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *