Nou contenidor de reciclatge

Nou contenidor de reciclatge

Seguint la voluntat de ser una Escola Verda compromesa, l’EDN ha iniciat una nova campanya de recollida: tenim un nou contenidor per recollir  cartutxos d’impressora i tòners buits. El contenidor es troba a la zona d’Oficines, i per tant, si a casa en teniu de buits, ja els  podeu portar a l’escola per donar-los una segona vida amb FBO.

Aquesta empresa recull els cartutxos i en comptes de llençar-los directament a les escombraries, es renoven per als professionals que els introdueixen de nou en el circuit de la impressió com a una alternativa ecològica al cartutx original.

A part d’aquest contenidor, recordeu que a l’escola també tenim els contenidors de reciclatge de piles usades.

Sumem una iniciativa més per fer del món un lloc més sostenible.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *