Orientació a 4t d’ESO

Orientació a 4t d’ESO

A aquestes alçades del curs, amb els dos grups de 4t d’ESO ja han començat a fer orientació per tal que coneguin quines són les possibles sortides un cop acabin l’ESO. És un moment molt important i la gran majoria encara estan molt perduts, no tenen gens clar quins estudis volen fer, a què els agradaria dedicar-se, on poden anar a estudiar el que els agrada… i es tracta de donar-los tota la informació necessària i fer una  bona tasca prèvia d’autoconeixement per anar enfocant el seu futur.

Van començar  la xerrada informativa, a càrrec del coordinador d’ESO i Batxillerat, el Xavier Pla, que els va explicar els diferents itineraris que poden trobar si decideixen estudiar un  Batxillerat. A més a més va comptar amb la col·laboració de dos exalumnes del centre, en Marc Obradors i Marc Suau que van compartir amb ells les seves experiències acadèmiques al Batxillerat.

La part informativa sobre els  Cicles Formatius va anar càrrec del coordinador de cicles, el Moisès Parecerisa, que els va explicar com s’hi accedeix, on poden trobar informació dels cicles que s’oferten a Catalunya i més concretament al Bages i al Berguedà, quines famílies de cicles hi poden trobar, com es passa d’un cicle de grau mig a un cicle de grau superior, entre d’altres coses. També els va informar de l’oferta de l’EDN, i la setmana que ve faran un taller pràctic per conèixer més detalls dels dos cicles que fem aquí, el de Cures Auxiliars d’Infermeria i el de Manteniment Electromeànic.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *