Xerrada 100tífiques

Xerrada 100tífiques

La nostra escola ha rebut novament la visita d’una científica que ha vingut a explicar la seva experiència com a dona i científica. Aquesta xerrada forma part de la iniciativa  de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI) i el Barcelona Institute of Science and Technology(BIST), amb la col·laboració del Departametn d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

L’objectiu del projecte és fer visible i destacar la rellevància i el paper estratègic de les dones a la ciència i la tecnologia, tot fomentant accions conjuntes entre científiques d’acadèmia i d’empresa. El programa té la vocació de fomentar una relació més directa i recíproca entre la ciència i la societat, i molt especialment d’incrementar la consciència d’aquest col·lectiu i eixamplar-ne l’espai.

Per tal de complir l’objectiu i també impulsar les vocacions STEM als més joves, especialment entre les nenes, el dia 10 de febrer, coincidint amb el Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència, investigadores i tecnòlogues es desplacen fins als centres educatius de qualsevol indret de Catalunya per xerrar amb l’alumnat de 1r d’ESO sobre la seva experiència com a investigadora o tecnòloga.

A l’EDN  vam rebre la visita de la científica Irene Jubany.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *