Sortida al Museu Marítim de Barcelona

Sortida al Museu Marítim de Barcelona

Els alumnes de 1r d’ESO van assistir dijous passat a una classe d’història i astronomia molt especial. Van visitar el Museu Marítim de Barcelona, amb la reproducció de la galera reial que va participar en la Batalla de Lepanto, la batalla on Miquel de Cervantes va perdre el braç.

Els alumnes van entendre com potabilitzaven l’aigua per tants dies a base d’alcohol; per què la galera tenia 29 rems a una banda i 30 a l’altra; què significaven els 3 llums decoratius de davant del vaixell: fe, esperança i caritat o com abordaven d’un vaixell a un altre.

Després van fer un taller d’astronomia on els van ensenyar a guiar-se per l’alçada del Sol, a trobar l’Estrella Polar o per què hi ha aquesta nova teoria d’incloure un horòscop més al calendari: Ofiüc.

Una visita molt interessant i recomanable per a tothom.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *