1r Batx: Optativa de Comunicació

1r Batx: Optativa de Comunicació

Què és una escaleta, les imatges de recurs o una BSO? Quin procés de creació segueixen les produccions d’èxit nacional i internacional per atraure l’atenció dels seus espectadors i espectadores? Com ha evolucionat la indústria cinematogràfica i la forma de consumir el setè art? Totes aquestes i moltes més qüestions són les que l’alumnat de primer de Batxillerat de Comunicació Audiovisual anirà resolent gràcies al projecte transversal del 2n trimestre i la trobada virtual amb el crític cinematogràfic Jacint Fornols. Qui no només ens ha compartit la experiència i bagatge personal, sinó que també ha respost un munt de preguntes i ha animat els i les estudiants a continuar amb el documental que ells i elles mateixes han titulat “Sense profes no hi hauria EDN”.

D’aquesta manera i prenent com a referència dinàmiques i recursos propis del periodisme mòbil, ens convertirem en guionistes, presentadors/es, actors i actrius, càmeres, tècnics/ques de so i il·luminació i, posteriorment, d’edició i muntatge. Alhora, però, ens endinsarem en la història i la cara més humana de la família i l’equip de professorat que forma l’Escola Diocesana de Navàs.

🎞Quin procés de creació segueixen les produccions audiovisuals d’èxit nacional i internacional? Com ha evolucionat la indústria cinematogràfica i la forma de consumir el setè art?

💬 📱 Totes aquestes qüestions i moltes més són les que l’alumnat de 1r de Batxillerat de Comunicació Audiovisual anirà resolent gràcies al Projecte transversal de “periodisme mòbil” i la trobada virtual amb el crític cinematogràfic Jacint Fornols.

🎥 Fornols ens ha compartit la seva experiència, ha respost un munt de preguntes i ha animat els i les estudiants a continuar amb el documental que han titulat “Sense profes no hi hauria EDN”.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *