English Week

English Week

Aquesta és l’English Week a l’EDN. Tenim molts alumnes immersos en viatges i altres en projectes com el de la memòria històrica, per tant, dels alumnes del matí, només ens queden 1r, 2n i 3r d’ESO, a més dels convidats dels països visitants en el projecte Erasmus+: Eslovènia i Romania.

La nostra voluntat és que marxin de Navàs coneixent la nostra zona i la nostra cultura, i per això els volem representar les nostres tradicions i que sàpiguen per què fem castellers, mengem pa amb tomàquet o tenim gegants. Amb aquesta intenció farem una setmana de descoberta i treball en equip que ha de culminar en la representació teatral d’aquestes tradicions (prèvia preparació del text, l’escenografia, els papers o el vestuari). A part, també aprofitarem per fer gimcanes, descobertes de geocatching o balls country. Us animeu a acompanyar-nos?

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *