Visita a Meinsa

Visita a Meinsa

Divendres passat visitàvem, per part de direcció i coordinació de cicles formatius, així com els dos tutors del CFGS d’Automatització i Robòtica Industrial, l’empresa Meinsa, especialitzada en l’automatització i control de processos industrials.

Vàrem ser rebuts pel senyor Rafael Sánchez,  i el senyor Ivan Carol, que van proporcionar material elèctric per als tallers de l’escola i van constatar que el 60% de la seva plantilla era o havia estat, alumnes del centre.

Des de l’escola només tenim paraules d’agraïment a tot el que això representa. És un orgull per a nosaltres poder conèixer aquestes dades i compartir aquests aprenentatges amb ells.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *